Blog

Podcasts over persoonlijke groei en ondernemerschap

Of ik nu lang in de trein moet zitten, onderweg ben met de auto, de afwas sta te doen, of foto’s aan het editen ben, grote kans dat ik naar een podcast luister. In deze blogpost deel ik mijn favoriete podcasts over persoonlijke groei en ondernemen.

Celine Charlotte podcast

Charlotte van ’t Wout is een enorme inspiratiebron als het aankomt op ondernemen, persoonlijke groei en het doen wat voor jou het beste werkt. Ik volgde een aantal van haar online cursussen, en luister ook graag haar podcast, waarin ze vooral open en eerlijk verteld over haar eigen groei. Dat stukje kwetsbaarheid vind ik heel fijn!

Je kunt de Celine Charlotte podcast hier terugluisteren.

 

Balans & Impact

Eveline Druncks is de mindset en business coach achter de Balans & Impact podcast. Op een hele eerlijke en liefdevolle manier bespreekt ze thema’s zoals grenzen aangeven, zelfliefde en doelen stellen. De meeste afleveringen zijn zo’n 20 minuten lang, dus ideaal om te luisteren tijdens het doen van de afwas, of het opruimen van je huis.

De Balans & Impact podcast is helaas niet meer terug te vinden in de meeste podcast-apps, maar je kunt de oude afleveringen nog wel beluisteren op deze website.

 

:10 minutes to Being Boss

Deze Engelstalige podcast heeft fijne, korte afleveringen van 10 minuten, waarin verschillende thema’s besproken worden waar je als creatieve ondernemer mee te maken krijgt. Als je liever iets langer luistert, zijn er ook uitgebreide episodes in de gewone Being Boss podcast.

De Being Boss podcast kan je hier terugvinden.

 

FastForward Amy

Amy is Vlaams, maar neemt deze podcast op in het Engels, iets wat ik persoonlijk enorm kan waarderen. Doordat ze uit het Nederlandse taalgebied komt, kijkt deze podcast verder dan alleen Amerikaanse marketingmethoden, en leer je hoe Amy haar bedrijf succesvol heeft opgebouwd.

Je kunt haar podcast terugvinden op haar website.

 

Hashtag Authentic

Als je meer wil leren over online marketing en social media, is dit de podcast voor jou! Sara Tasker leert je in deze podcast van alles over de wereld van bloggen, social media en online marketing. Wel in het Engels, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem.

Je kunt de podcast hier terugluisteren via Spotify.

 

Marie Forleo Podcast

Ik schreef al eerder over het boek van Marie Forleo (spoiler alert: ik ben groot fan!) en luister ook graag naar haar podcast. Vooral de korte afleveringen vind ik prettig, als inspiratie boost en schop onder mijn kont. Marie heeft een hele fijne positieve vibe, en deelt graag inspirerende verhalen, wijze lessen en quick wins in haar podcast.

Je kunt de Marie Forleo podcast o.a. luisteren via Spotify.

 

0 reacties

Over mij

Eline SchuurmansMijn naam is Eline Schuurmans ik ben 28 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.


Op mijn website deel ik graag mijn kennis over online marketing en fotografie, inspirerende tips, en sneak previews van fotoshoots.


Wil je ook een keer voor mijn camera staan, neem dan contact met mij op.

Wat ik nu lees

Eline op je bruiloft?

Boek Eline Schuurmans als fotograaf voor jullie bruiloft op bruidsfotografiegouda.nl


Bruidsfotografie Gouda

  INSTAGRAM

Pin It on Pinterest