Fotografie voor bedrijven

Online Presence Shoot

Een Online Presence Shoot is speciaal voor kleine bedrijven en organisaties, die graag op een persoonlijke manier online zichtbaar willen zijn. Zijn jullie toe aan nieuwe personeelsfoto’s voor op de website? Willen jullie graag een reportage van jullie ambachtelijke productieproces? Of zijn jullie op zoek naar een fotograaf om een workshop of zakelijk event vast te leggen? Zet mij dan in voor jullie Online Presence Shoot!

De Online Presence Shoot is een flexibel inzetbare zakelijke fotoshoot, die aangepast kan worden aangepast aan jullie specifieke wensen. Niet elk bedrijf is hetzelfde, wat iedere Online Presence Shoot weer anders maakt. De basis blijft echter altijd hetzelfde.

Ik vind het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jullie bedrijf of organisatie. Daarom maken we vooraf kennis om jullie branding, doelgroep en wensen voor de Online Presence Shoot door te spreken.

Samen kiezen we geschikte locaties voor de shoot, regelen we figuranten (indien nodig) en maken we een uitgebreid plan van aanpak voor de shoot. Na de fotoshoot krijgen de foto’s een zorgvuldige nabewerking.

Online Presence Shoot

€650,-

ex. BTW

Wat krijg je hiervoor?

Kennismakingsgesprek vooraf
2 – 3,5 uur fotografie
Duidelijk plan van aanpak voor de fotoshoot
Hulp bij het vinden van geschikte figuranten
50 foto’s die zorgvuldig voor je zijn nabewerkt

Portfolio

Free Music Gouda High Fidelity in Gouda

Kookstudio Van Belle in Rotterdam

  INSTAGRAM

Pin It on Pinterest