Portretfotografie

Portret fotografie

Studioportretten voor ondernemers en teams

 

Mensen doen het liefst zaken met andere mensen. Goede portretfotografie is daarom een onmisbaar onderdeel van je online zichtbaarheid. Een goede portretfoto op je digitale kanalen zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Daarnaast is deze foto een mooie kans om meer te laten zien van de mens achter het bedrijf!

Met kleurrijke studioportretten onderscheid je je van de concurrentie en heb je foto’s die perfect aansluiten op de bestaande branding.

In een kort persoonlijk gesprek vooraf hebben we contact over de praktische zaken zoals het beoogde gebruik van de foto’s, de locatie en een passende achtergrondkleur. Vervolgens plannen we de shoot in, bij mij in Gouda, of bij jou op locatie. 

Je kunt al een studioshoot boeken vanaf vijf digitale beelden, inclusief stylingadvies.

Studioportretten

voor zelfstandig ondernemers

Kennismakingsgesprek vooraf
Passende achtergrondkleur
Stylingadvies
1 uur fotografie
Minimaal 5 digitale beelden
Zelf je favoriete foto’s kiezen
Extra beelden voor €25,- ex. BTW
Zorgvuldige nabewerking

€250,-

ex. BTW

Eline heeft mij erg goed geholpen met het maken van nieuwe foto’s. Haar rust, toegankelijkheid, openheid, enthousiasme is aanstekelijk. Ze is heel zelfverzekerd achter de camera en weet wat ze doet. Ze gaf mij enorm goede instructies wat ik mocht doen en hoe, zodat dit het beste over kwam op de foto’s. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat!

Sara Masotto, Styleformation

Studioportretten

voor teams en bedrijven

Stylingadvies
Passende achtergrondkleur
1 of meer beelden per medewerker
Zorgvuldige nabewerking
Geschikt voor teams tot 20 personen

Prijs op aanvraag.
Bijvoorbeeld: 10 medewerkers, 1 foto per persoon

€800,-

ex. BTW

Digitaal kennismaken?

 

Plan direct een videocall in om jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Ter voorbereiding op onze digitale kennismaking stuur ik je alvast een vragenlijst toe, zodat ik direct alle benodigde informatie heb om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

  INSTAGRAM

Pin It on Pinterest