Recensies

CARLIEN VAN STUDENTPOWER

“Eline heeft fantastische foto’s gemaakt voor ons. Ze heeft oog voor detail, kan met meerdere modellen werken en staat heel erg open voor input. Onze input maakte ze samen met haar goede kijk tot prachtige resultaten! Eline is erg fijn om mee te werken, ze is erg toegankelijk en flexibel.

Waardering: ★★★★★

17/10/2019

BUSINESSCOACH SUZANNE

“Ik ben blij met de foto’s die Eline heeft gemaakt.

We hebben zowel beelden gemaakt van mij alleen, als van mij met mijn dochter, die ik met plezier voor Instagram gebruik.

Waardering: ★★★★★

19/10/2019

BERND VAN KÖHLERWOODCAP

“Eline is duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken na. Na het aanleveren van een wensenlijst brengt zij goed in kaart wat ze gaat doen, en waar zij eventueel ondersteuning bij nodig heeft. Ook na de fotografie is zij duidelijk in de stappen die zij gaat nemen, en vraagt zij welke wensen er eventueel nog zijn vanuit de klant.

Waardering: ★★★★★

17/10/2019

EVELYNE & ANNE VAN BLOGBOSSES

“We zijn erg tevreden over de business shoot die Eline met ons heeft gedaan. Ze had van tevoren een uitgebreide Skype call met ons ingepland om door te nemen wat we konden verwachten van de shoot en wat in een lijn is met onze branding. Daardoor sluiten de foto’s naadloos aan op onze verwachtingen. Verder vonden we de tips vooraf erg fijn. Om rekening te houden met de kleur van onze kleding, meerdere setjes kleding mee te nemen, en het meenemen van props. Ook vonden we het prettig dat we op meerdere locaties hebben geshoot, waardoor het een dynamischer geheel wordt. Ontzettend bedankt Eline!

Waardering: ★★★★★

11/10/2019

 

LISETTE VAN SHE

“Het voortraject met Eline is heel prettig verlopen. Zij is duidelijk en vlot in haar communicatie, waardoor je snel kunt schakelen. Op de avond zelf heeft Eline prachtige sfeerimpressies gemaakt van het event. Knap hoe zij met het licht heeft gespeeld aangezien het een donkere ruimte is. Succes met je eigen fotografiebedrijf, keep going!

Waardering: ★★★★★

25/09/2019

CHRISTY DE BACK VAN TAALPROFESSIONALS

“Eng, tijdrovend of vervelend om op de foto te gaan? Maar heb je wel een goede portretfoto nodig voor je business? Dan kan ik Eline van harte aanbevelen. Eline fotografeert ondernemers. En… het is écht leuk. In een persoonlijk gesprek leerden we elkaar beter kennen en spraken we bijvoorbeeld over wat ik uit wilde stralen als ondernemer. Ik ben heel blij met de foto’s. Goede locaties ook – zowel binnen als buiten! Bedankt Eline! Je motto is ook mooi: “Je mag gezien worden!””

Waardering: ★★★★★

09/09/2019

07/03/2019

ANNE-KATHRIN VAN HISENSITIVES

“Onlangs heb ik Eline Schuurmans benaderd voor het maken van professionele foto’s van mij voor mijn bedrijven. Ze reageerde heel snel en binnen no time hadden we een datum voor de fotoshoot geprikt. Graag wil ik mijn ervaring rondom de fotoshoot met jullie delen.

Voor de fotoshoot: Voor de shoot was Eline enorm behulpzaam in het meedenken. Samen keken we naar wat ik graag wilde uitstralen met mijn brand en hielp ze mij om de juiste outfits uit te kiezen.

Tijdens de fotoshoot: Ik ben een persoon die eigenlijk niet zo graag voor de camera staat en vond het in het begin dan ook enorm ongemakkelijk. Echter wist Eline heel snel mijn zenuwen te laten verdwijnen met haar deskundigheid en persoonlijkheid. Eline is een fotografe waar jij je snel op jouw gemak bij voelt. Dit resulteerde erin dat ik zelfs plezier had tijdens mijn shoot en we enorm veel met elkaar konden lachen. Daarnaast wist ze mij duidelijke aanwijzingen te geven, zodat ze mij op de mooiste wijze op beeld kreeg.

Na de fotoshoot: Na de fotoshoot kreeg ik spoedig de foto’s binnen en het eerste wat ik dacht was ‘wauw, wat heeft deze vrouw talent’. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en kan haar diensten dan ook aanraden als je op zoek bent naar authentieke en professionele foto’s van jezelf.”

Waardering: ★★★★★

14/06/2019

JOZINA VAN HIPPE DREUMESJES

“Bij het opzetten van onze webshop kwam veel kijken, het was daarom ook fijn dat Eline het opzetten van de Social Media kanalen van mij overnam. Ik hoefde dus niet om te kijken naar het aanmaken van de profielen, het plaatsen van de eerste posts, de aanmaak van de wachtwoorden, het creëren van content, en het verwerken van de huisstijl. Eline is stipt, duidelijk, fijn in de omgang, spontaan en een echte aanrader. Hierdoor kon ik me volledig richten op de andere aspecten en de Social media loslaten. Bij het uiteindelijke overdragen kreeg ik een duidelijke handleiding en plan van aanpak, zodat ik meteen zelf aan de slag kon. Daarnaast heeft zij ook nog veel mooie productfoto´s voor de site geschoten. Een echte duizendpoot! “

Waardering: ★★★★☆

06/03/2019

07/03/2019

SIETSKE & FEVZI

“Eline is echt een super fotografe. We hebben vooraf aangegeven absoluut niet fotogeniek te zijn, maar ze heeft ons echt fantastisch op de foto’s gezet, precies zoals we zijn. Ook tijdens onze lolletjes en gekkigheden onderling. Je voelt je enorm op je gemak. Eline is eigenlijk gewoon een van de gasten zoals ze opgaat in de mensen waardoor je niet het gevoel hebt dat je de hele tijd moet poseren. Echt een topper en een aanrader.

Eline heel erg bedankt dat je deze dag met ons het beleeft en prachtig hebt vast gelegd.
Je bent een topper!!!”

Waardering: ★★★★★

06/11/2018

MIRIAM & LYNN

“Het was fijn om met Eline plannen te maken voor hoe de dag zou verlopen. We hebben een fotoshoot met haar gedaan, wat heel open en spontaan ging. Dat was fijn! Tijdens de ceremonie en het feest ging Eline gewoon haar gang en deed haar ding zonder dat je er veel van merkt. Dit zorgt voor leuke foto’s van momenten waarop je niet weet dat er foto’s worden gemaakt. We vonden de acht weken wachten op de foto’s wel jammer, omdat we zo benieuwd waren naar de resultaten. We zijn tevreden met hoe alles is gegaan!

Waardering: ★★★★☆

07/03/2019

SANNY & MARCO

“Eline is een hele lieve jonge vrouw. Ze stelde ons enorm op ons gemak want ja, de zenuwen gieren door je lijf op zo’n mooie dag. Ze heeft hele mooie foto’s gemaakt, veel in een “poseer” stand maar ook een heleboel zonder dat wij het in de gaten hadden. En dat vonden wij fijn!

Waardering: ★★★★★

02/10/2018

SABRINA

“Ik ben zo blij met het resultaat! De middag zelf was ook heel relaxed. Eline stelt je op je gemak en geeft aanwijzingen waar nodig. Ook let ze op de details, wat heel erg fijn is! Een erg fijne samenwerking.”

Waardering: ★★★★☆

18/06/2018

ICHTHUS ROTTERDAM

Eline is altijd op tijd, geeft netjes aan dat ze kan en hoe laat ze er is, en neemt zelf het initiatief om leuke sfeer foto’s te maken. Ze is gestructureerd en is super snel met het leveren van haar foto’s! Super mooie foto’s, en een betrouwbare fotograaf!”

Waardering: ★★★★☆

20/04/2018

DAPHNE

Waardering: ★★★★★

20/04/2018

CLAIRE

“Ik vond de samenwerking met Eline heel prettig. Eline gaf mij de ruimte voor mijn ideeën en de sfeer was heel ontspannen. Ook in het nakomen van afspraken is Eline heel correct. En daarbij ben ik heel blij met de foto’s!”

Waardering: ★★★★☆

10/01/2018

NIKKI

“Eline en ik hebben een top-samenwerking gehad. We wilden allebei ons portfolio uitbreiden en wauw wat heeft ze mooie foto’s gemaakt! Na de leuke en professionele dag heb ik de foto’s super snel ontvangen. Top service en top fotograaf.”

Waardering: ★★★★★

16/09/2017

AALIYAH

Rustige jongedame. Weet wat ze wilt. Geeft aansturing.

Waardering: ★★★★☆

19/10/2017

JESSIE KLEIN

Eline is een super leuke, spontane en vriendelijke meid! Ze laat je snel op je gemak voelen en maakt hele mooie fotootjes! Mooie kwaliteit en zeer tevreden met de door haar gekozen foto’s!

Waardering: ★★★★★

16/10/2017