Recensies

SANNY & MARCO

“Eline is een hele lieve jonge vrouw. Ze stelde ons enorm op ons gemak want ja, de zenuwen gieren door je lijf op zo’n mooie dag. Ze heeft hele mooie foto’s gemaakt, veel in een “poseer” stand maar ook een heleboel zonder dat wij het in de gaten hadden. En dat vonden wij fijn!

Waardering: ★★★★★

02/10/2018

SIETSKE & FEVZI

“Eline is echt een super fotografe. We hebben vooraf aangegeven absoluut niet fotogeniek te zijn, maar ze heeft ons echt fantastisch op de foto’s gezet, precies zoals we zijn. Ook tijdens onze lolletjes en gekkigheden onderling. Je voelt je enorm op je gemak. Eline is eigenlijk gewoon een van de gasten zoals ze opgaat in de mensen waardoor je niet het gevoel hebt dat je de hele tijd moet poseren. Echt een topper en een aanrader.

Eline heel erg bedankt dat je deze dag met ons het beleeft en prachtig hebt vast gelegd. Je bent een topper!!!”

Waardering: ★★★★★

06/11/2018

SABRINA

“Ik ben zo blij met het resultaat! De middag zelf was ook heel relaxed. Eline stelt je op je gemak en geeft aanwijzingen waar nodig. Ook let ze op de details, wat heel erg fijn is! Een erg fijne samenwerking.”

Waardering: ★★★★☆

18/06/2018

ICHTHUS ROTTERDAM

Eline is altijd op tijd, geeft netjes aan dat ze kan en hoe laat ze er is, en neemt zelf het initiatief om leuke sfeer foto’s te maken. Ze is gestructureerd en is super snel met het leveren van haar foto’s! Super mooie foto’s, en een betrouwbare fotograaf!”

Waardering: ★★★★☆

20/04/2018

DAPHNE

Waardering: ★★★★★

20/04/2018

CLAIRE

“Ik vond de samenwerking met Eline heel prettig. Eline gaf mij de ruimte voor mijn ideeën en de sfeer was heel ontspannen. Ook in het nakomen van afspraken is Eline heel correct. En daarbij ben ik heel blij met de foto’s!”

Waardering: ★★★★☆

10/01/2018

NIKKI

“Eline en ik hebben een top-samenwerking gehad. We wilden allebei ons portfolio uitbreiden en wauw wat heeft ze mooie foto’s gemaakt! Na de leuke en professionele dag heb ik de foto’s super snel ontvangen. Top service en top fotograaf.”

Waardering: ★★★★★

16/09/2017

AALIYAH

Rustige jongedame. Weet wat ze wilt. Geeft aansturing.

Waardering: ★★★★☆

19/10/2017

JESSIE KLEIN

Eline is een super leuke, spontane en vriendelijke meid! Ze laat je snel op je gemak voelen en maakt hele mooie fotootjes! Mooie kwaliteit en zeer tevreden met de door haar gekozen foto’s!

Waardering: ★★★★★

16/10/2017