recensies

Met Eline heb ik heel vlot en prettig een afspraak kunnen maken. Ze gaf ook heel vriendelijke en heldere aanwijzingen tijdens de fotoshoot zelf en bij de levering van de foto’s heeft ze duidelijk aangegeven hoe ik ze mag gebruiken.

De foto’s hebben ook een heel consistente bewerking en kleur. Dat vind ik heel fijn, want is ook voor mijn branding beter.

Waardering: ★★★★☆

Charlotte Meindersma

Charlotte's Law & Fine Prints

Eline heeft mij erg goed geholpen met het maken van nieuwe foto’s. Haar rust, toegankelijkheid, openheid, enthousiasme is aanstekelijk. Ze is heel zelfverzekerd achter de camera en weet wat ze doet. Ze gaf mij enorm goede instructies wat ik mocht doen en hoe, zodat dit het beste over kwam op de foto’s. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat!! Dank je wel Eline!

Waardering: ★★★★★

Sara Masotto

Styleformation

De samenwerking met Eline was heel prettig. Ze weet goed te anticiperen welke vragen opkomen bij het voorbereiden van een fotoshoot. Eline denkt graag mee wat betreft locatie, kleding etc. Ik had het gevoeld dat ik tijdens de intake goed kon uitleggen wat ik met mijn bedrijf doe en dat zie je in de foto’s terug. De dag van de fotoshoot zelf was ook heel fijn. Ik kon op Eline vertrouwen om de beste invalshoeken te vinden en ze wist me gerust te stellen.

Eline heeft karaktereigenschappen vastgelegd, waarvan ik niet eens wist dat ik ze in mijn bedrijf wil laten zien. De foto’s laten een stoere, professionele vrouw zien en ik heb nu eindelijk foto’s die dit aan de rest van de wereld laten zien. De samenwerking met Eline was een mooie stap om mezelf en mijn bedrijf serieus te nemen.

Waardering: ★★★★★

Claudia Kroon

Mommy Mentor, Claudia Kroon

Zeer fijne en professionele fotoshoot gehad met Eline. Na een telefonische intake waarbij de verwachtingen goed werden gemanaged, kwam Eline ons in actie fotograferen.

Verzoek was om meer close ups te hebben van de producten die we maken en dit is goed gelukt

Waardering: ★★★★★

Kristel van Belle

Kookstudio van Belle

Ik ben erg fan van hoe de foto’s eruit zien. Ik was wat ongemakkelijk voor de camera, maar Eline zorgt er zeker voor dat je je meer op je gemak voelt.

Waardering: ★★★★★

Anna

Mijn ervaring met Eline was fantastisch. Al voor de fotoshoot had ze engelengeduld met al mijn vragen (over kleding en locatie etc), wat heel fijn was. Bovendien was ze oprecht geinteresseerd in wat ik neer wilde zetten en dacht ze mee over de mogelijkheden dat in beeld uit te drukken.

Op de dag van de shoot zelf maakte ze dat ik me gelijk op mijn gemak voelde en tijdens het maken van de foto’s gaf ze op een prettige manier heel duidelijk aanwijzingen, waardoor alles heel ontspannen verliep.

En tenslotte het belangrijkste, ik ben dolblij met het resultaat! Er zaten zo veel goede foto’s bij dat het kiezen bijna onmogelijk was. Gelukkig was er de mogelijkheid om nog wat extra foto’s bij te bestellen tegen een heel redelijke prijs.

Waardering: ★★★★★

Erna Hoek

Coach, Heal Your Broken Heart Now

Eline is prettig om mee samen te werken. Ze weet je goed op je gemak te stellen, is flexibel, en heeft creatieve ideeën voor de foto’s. Het contact met haar verliep soepel, snel en open.

Eline’s aanpak, waarin we eerst hebben kennisgemaakt om de verwachtingen helder te krijgen is een heel fijne.

Een aanrader!

Waardering: ★★★☆☆

Ellen en Jan

Synergy Coaching

Op zoek naar een goede fotograaf kwam ik bij Eline uit. Al snel was een afspraak gemaakt en konden we aan de slag!

Naast professionele fotografie kreeg ik ook goede tips en was ik al snel op mijn gemak. De foto’s zijn prachtig geworden en voor nieuwe foto’s ga ik zeker weer naar Eline.

Waardering: ★★★★★

Karlijn Jongerius

Life coach, Burnin' Box

Ik ben hartstikke tevreden over Eline’s diensten. Tijdens het fotograferen denkt ze echt met je mee over een mooie locatie, positie, licht etc., allemaal variabelen die helpen om jouw verhaal en persoonlijkheid in de foto naar voren te laten komen.

Vanuit een hartelijke, persoonlijke aanpak stelt ze je op je gemak en geeft ze duidelijke aanwijzingen. Handig, want zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe je eruit ziet op beeld.

De foto set die ik heb mogen ontvangen was gevarieerd en daardoor zeer bruikbaar voor mijn online zakelijke kanalen. Ik zou Eline aanraden voor wanneer je een betrouwbare fotograaf zoekt die een persoonlijke aanpak hanteert.

Waardering: ★★★★☆

Marileen Driesprong

Wandelcoach, Move with Mari

Mijn ervaring met Eline is helemaal prima. Vanaf het begin, intakegesprek, tot aan de levering van de foto’s komt maar één woord in mij op om dit proces te beschrijven: FANTASTISCH!

Eline heb ik afgelopen jaar leren kennen bij een trouwerij waar zij ook de foto’s voor maakte. Ik heb toen met haar gesproken en zij vertelde mij dat ze ook foto’s maakte voor o.a. bedrijven en ZZP’ers. Eind vorig jaar heb ik Eline gemaild met het verzoek om een fotoschoot bij haar te boeken en dat is helemaal gelukt naar mijn wensen.

Ik zou Eline zeker aanbevelen bij vrienden en/of familie. Eline gaat samen met jou op zoek naar de juiste foto voor wat jij wilt. Ze begeleidt je helemaal van begin tot eind, zodat jij als jezelf op de foto’s naar voren komt.

Waardering: ★★★★★

Bas Koster

Organist, kerkmusicus, docent, Bas Koster

Eline heeft fantastische foto’s gemaakt voor ons. Ze heeft oog voor detail, kan met meerdere modellen werken en staat heel erg open voor input. Onze input maakte ze samen met haar goede kijk tot prachtige resultaten! Eline is erg fijn om mee te werken, ze is erg toegankelijk en flexibel.

Waardering: ★★★★★

Carlien Hartgerink

CEO, Studentpower

Ik ben blij met de foto’s die Eline heeft gemaakt.

We hebben zowel beelden gemaakt van mij alleen, als van mij met mijn dochter, die ik met plezier voor Instagram gebruik.

Waardering: ★★★★★

Suzanne van Schaik

Businesscoach, Suzanne van Schaik

Eline is duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken na. Na het aanleveren van een wensenlijst brengt zij goed in kaart wat ze gaat doen, en waar zij eventueel ondersteuning bij nodig heeft. Ook na de fotografie is zij duidelijk in de stappen die zij gaat nemen, en vraagt zij welke wensen er eventueel nog zijn vanuit de klant.

Waardering: ★★★★★

Bernd Cankrien

Algemeen directeur, Köhlerwoodcap B.V.

We zijn erg tevreden over de business shoot die Eline met ons heeft gedaan. Ze had van tevoren een uitgebreide Skype call met ons ingepland om door te nemen wat we konden verwachten van de shoot en wat in een lijn is met onze branding. Daardoor sluiten de foto’s naadloos aan op onze verwachtingen.

Verder vonden we de tips vooraf erg fijn. Om rekening te houden met de kleur van onze kleding, meerdere setjes kleding mee te nemen, en het meenemen van props. Ook vonden we het prettig dat we op meerdere locaties hebben geshoot, waardoor het een dynamischer geheel wordt. Ontzettend bedankt Eline!

Waardering: ★★★★★

Evelyne & Anne

Bloggers, Blogbosses

Het voortraject met Eline is heel prettig verlopen. Zij is duidelijk en vlot in haar communicatie, waardoor je snel kunt schakelen. Op de avond zelf heeft Eline prachtige sfeerimpressies gemaakt van het event. Knap hoe zij met het licht heeft gespeeld aangezien het een donkere ruimte is.

Succes met je eigen fotografiebedrijf, keep going!

Waardering: ★★★★★

Lisette Kortleven

Vrijwiller (organisatie en gastvrouw), SHE

Eng, tijdrovend of vervelend om op de foto te gaan? Maar heb je wel een goede portretfoto nodig voor je business? Dan kan ik Eline van harte aanbevelen. Eline fotografeert ondernemers. En… het is écht leuk.

In een persoonlijk gesprek leerden we elkaar beter kennen en spraken we bijvoorbeeld over wat ik uit wilde stralen als ondernemer. Ik ben heel blij met de foto’s. Goede locaties ook – zowel binnen als buiten!

Bedankt Eline! Je motto is ook mooi: “Je mag gezien worden!”

Waardering: ★★★★★

Christy de Back

Beëdigd tolk-vertaler, Christy de Back Taalprofessionals

Onlangs heb ik Eline Schuurmans benaderd voor het maken van professionele foto’s van mij voor mijn bedrijven. Ze reageerde heel snel en binnen no time hadden we een datum voor de fotoshoot geprikt. Graag wil ik mijn ervaring rondom de fotoshoot met jullie delen.

Voor de fotoshoot: Voor de shoot was Eline enorm behulpzaam in het meedenken. Samen keken we naar wat ik graag wilde uitstralen met mijn brand en hielp ze mij om de juiste outfits uit te kiezen.

Tijdens de fotoshoot: Ik ben een persoon die eigenlijk niet zo graag voor de camera staat en vond het in het begin dan ook enorm ongemakkelijk. Echter wist Eline heel snel mijn zenuwen te laten verdwijnen met haar deskundigheid en persoonlijkheid. Eline is een fotografe waar jij je snel op jouw gemak bij voelt. Dit resulteerde erin dat ik zelfs plezier had tijdens mijn shoot en we enorm veel met elkaar konden lachen. Daarnaast wist ze mij duidelijke aanwijzingen te geven, zodat ze mij op de mooiste wijze op beeld kreeg.

Na de fotoshoot: Na de fotoshoot kreeg ik spoedig de foto’s binnen en het eerste wat ik dacht was ‘wauw, wat heeft deze vrouw talent’. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en kan haar diensten dan ook aanraden als je op zoek bent naar authentieke en professionele foto’s van jezelf.

Waardering: ★★★★★

Anne-Kathrin Walter

Oprichter, HiSensitives

Bij het opzetten van onze webshop kwam veel kijken, het was daarom ook fijn dat Eline het opzetten van de Social Media kanalen van mij overnam. Ik hoefde dus niet om te kijken naar het aanmaken van de profielen, het plaatsen van de eerste posts, de aanmaak van de wachtwoorden, het creëren van content, en het verwerken van de huisstijl.

Eline is stipt, duidelijk, fijn in de omgang, spontaan en een echte aanrader. Hierdoor kon ik me volledig richten op de andere aspecten en de Social media loslaten. Bij het uiteindelijke overdragen kreeg ik een duidelijke handleiding en plan van aanpak, zodat ik meteen zelf aan de slag kon. Daarnaast heeft zij ook nog veel mooie productfoto´s voor de site geschoten. Een echte duizendpoot!

Waardering: ★★★★☆

Jozina van Schaik-Ros

Eigenaar webshop, Hippe Dreumesjes

Ik ben zo blij met het resultaat! De middag zelf was ook heel relaxed. Eline stelt je op je gemak en geeft aanwijzingen waar nodig. Ook let ze op de details, wat heel erg fijn is! Een erg fijne samenwerking

Waardering: ★★★★☆

Sabrina

Eline is altijd op tijd, geeft netjes aan dat ze kan en hoe laat ze er is, en neemt zelf het initiatief om leuke sfeer foto’s te maken. Ze is gestructureerd en is super snel met het leveren van haar foto’s! Super mooie foto’s, en een betrouwbare fotograaf!

Waardering: ★★★★☆

Lieke Blom

Gala-commissie, Ichthus Rotterdam

Waardering: ★★★★★

Daphne

Ik vond de samenwerking met Eline heel prettig. Eline gaf mij de ruimte voor mijn ideeën en de sfeer was heel ontspannen. Ook in het nakomen van afspraken is Eline heel correct. En daarbij ben ik heel blij met de foto’s!

Waardering: ★★★★☆

Claire

Eline en ik hebben een top-samenwerking gehad. We wilden allebei ons portfolio uitbreiden en wauw wat heeft ze mooie foto’s gemaakt! Na de leuke en professionele dag heb ik de foto’s super snel ontvangen. Top service en top fotograaf.

Waardering: ★★★★★

Nikki

Rustige jongedame. Weet wat ze wilt. Geeft aansturing

Waardering: ★★★★☆

Aaliyah

Eline is een super leuke, spontane en vriendelijke meid! Ze laat je snel op je gemak voelen en maakt hele mooie fotootjes! Mooie kwaliteit en zeer tevreden met de door haar gekozen foto’s!

Waardering: ★★★★★

Jessie Klein

  INSTAGRAM

Pin It on Pinterest