Over Mij

Mijn naam is Eline Schuurmans, ik ben 28 jaar oud en ik woon in Gouda.

Van jongs af aan was ik al veel bezig met beelden en verhalen. Ik schreef zelf verhalen, nam op vakantie altijd alle foto’s en samen met mijn vrienden maakte ik korte films.

Later startte ik mijn eigen lifestyle blog en sloot ik me aan bij de schoolkrant redactie van mijn middelbare school.

Na mijn middelbare schooltijd studeerde ik Informatica & Economie aan de Universiteit Leiden. Bij mijn afstudeeronderzoek bij een PR bureau kwam ik voor het eerst in aanraking met storytelling en social media marketing.

In deze creatieve omgeving voelde ik me echt thuis, waarop ik me inschreef voor de basisopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam.

Hierna volgde een vakopleiding fotografie aan de School voor Fotografie. Ondertussen haalde ik mijn bachelordiploma aan de Universiteit Leiden, en vond ik een leuke parttime baan als Digital Marketeer. Al mijn vrije tijd investeerde ik in mijn fotografie, en in het najaar van 2018 fotografeerde ik bruiloft na bruiloft.

Door het contact met ondernemers hier in de buurt, ontdekte ik de mogelijkheid om mijn fotografie skills te combineren met mijn marketingkennis.

Ik vond (en vind) het geweldig om samen te werken met ambitieuze ondernemers, die uren kunnen vertellen over hun eigen bedrijf!

In januari 2019 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel, en een paar maanden later zegde ik mijn baan in loondienst op, om me volledig op mijn eigen bedrijf te kunnen richten.

Veel ondernemers waar ik mee werk zijn onwijs trots op hun bedrijf, of het product dat ze leveren. Mijn missie is om dit naar voren te laten komen tijdens mijn ondernemersshoot. Iedere ondernemer verdient het om te stralen!

Wil jij jouw persoonlijkheid op de beste wijze laten vastleggen? Heb je dringend foto’s nodig voor jouw website of social media? Of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met mij op!

  INSTAGRAM

Pin It on Pinterest