Over mij

Je mag gezien worden!

In al je kracht en kwetsbaarheid.

Als trotse moeder, liefhebbende partner of ambitieuze ondernemer.

Als mens.

Ik vind het zelf heel belangrijk om me gezien en gehoord te voelen. En ik denk dat we daar als mens allemaal naar verlangen. Echt gezien worden.

Deze overtuiging drijft mij ook in mijn fotografie. Ik vind het geweldig om een prachtige bruiloft te fotograferen, maar ik kan net zo genieten van de alledaagse dingen. De rituelen van ouderen. Die ondeugende blik naar je partner toe, voordat jullie allebei in lachen uitbarsten, om een grap die alleen jullie begrijpen. De liefde waarmee ondernemers over hun vak spreken.

Ook die dingen zijn het waard om vastgelegd en gezien te worden. Daarom fotografeer ik niet alleen bruiloften (wat ik overigens met veel liefde doe, ik vind het enorm leuk om hier met het bruidspaar naar toe te leven, en om er samen een geweldig feestje van te maken!), maar ook portretten, couple shoots en gezins- en zwangerschapsreportages.

Daarnaast help ik ondernemers om hun bedrijf in beeld te brengen, met mooie en eerlijke foto’s, die helemaal bij hun en hun bedrijf passen.


Eline Schuurmans

Mijn verhaal

Mijn naam is Eline Schuurmans, ik ben 24 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.

Al van jongs af aan was ik graag creatief bezig, van het verzorgen van de fotografie en lay-out voor de schoolkrant, tot het opnemen van korte films in de achtertuin van mijn ouders.

Mijn liefde voor beeld en fotografie is gebleven, en mijn moeders oude spiegelreflexcamera maakte plaats voor eigen apparatuur. 

Vanaf 2016 maak ik meer werk in opdracht, en in december van dat jaar schoot ik voor het eerst een bruidsreportage. In 2017 mocht ik de Basisopleiding Fotografie aan de Fotovakschool succesvol afronden.

Op dit moment volg ik de deeltijdopleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Utrecht, en ben ik full time ondernemer en fotograaf.

Ik heb een bachelordiploma (BSc) Informatica & Economie, ben gek op katten, en luister liever naar mijn platenspeler, dan naar Spotify.

Meer weten?

Neem contact met me op, of volg mij op Instagram.