BLOG

De beste afbeeldingen voor Facebook advertenties

De beste afbeeldingen voor Facebook advertenties

Nog niet zo lang geleden was ik in gesprek met een klant van mij. Ze zette Facebook advertenties in voor haar bedrijf, maar de advertenties leverden haar niet het resultaat op waar ze op hoopte. Samen zijn we aan de slag gegaan met de targetting en de vormgeving van de advertenties zelf. Want voor succesvolle Facebook advertenties zijn de juiste beelden onmisbaar!

Lees meer
Aan de slag met personal branding – 5 redenen

Aan de slag met personal branding – 5 redenen

In een eerder artikel op mijn blog legde ik al uit wat personal branding is. Misschien ben je daardoor nieuwsgierig geworden, en vraag je je af wat personal branding kan betekenen voor jouw bedrijf. In deze blogpost deel ik vijf redenen om met personal branding aan de slag te gaan.

Lees meer
5 Boekentips voor vrouwelijke ondernemers

5 Boekentips voor vrouwelijke ondernemers

Blog 5 Boekentips voor vrouwelijke ondernemers In diverse Facebook-groepen voor vrouwelijke ondernemers komt de vraag regelmatig voorbij: "Welk boek raad jij andere onderneemsters aan om te lezen?". Ik lees zelf erg graag, en heb dan ook mijn persoonlijke favorieten...

Lees meer
Bovenaan in Google komen doe je zo

Bovenaan in Google komen doe je zo

Als jij op dit artikel bent gestuit, dan weet jij hoe belangrijk het is om goed gevonden te worden in Google. Maar iets weten, en zorgen dat je goed gevonden wordt zijn twee verschillende dingen. Want hoe doe je dat dan, dat bovenaan in Google komen te staan? Ik leg het je vandaag uit.

Lees meer
Wat is personal branding?

Wat is personal branding?

Op Instagram en ook op mijn site heb ik het regelmatig over personal branding. Maar wat is personal branding nu eigenlijk? En hoe kan je personal branding op een krachtige en authentieke manier inzetten voor je bedrijf? Op deze vragen geef ik in deze blogpost uitgebreid antwoord!

Lees meer

Over mij

Eline SchuurmansMijn naam is Eline Schuurmans ik ben 24 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.


Op mijn website deel ik graag mijn kennis over online marketing en fotografie, inspirerende tips, en sneak previews van fotoshoots.


Wil je ook een keer voor mijn camera staan, neem dan contact met mij op.

Wat ik nu lees

Eline op je bruiloft?

Boek Eline Schuurmans als fotograaf voor jullie bruiloft op bruidsfotografiegouda.nl


Bruidsfotografie Gouda

Pin It on Pinterest