BLOG

Je personal brand versterken op Instagram

Je personal brand versterken op Instagram

Voor jonge ondernemers is Instagram vaak één van hun belangrijkste marketingkanalen. Hier komen ze in contact met like-minded people, potentiele klanten en concullega’s. Door het informele en persoonlijke karakter van Instagram is dit de ideale plek om jouw Personal Brand op te bouwen, of te versterken.

Lees meer
5 Tips om van je eerste fotoshoot een succes te maken

5 Tips om van je eerste fotoshoot een succes te maken

Als ondernemer moet je er vroeg of laat een keer aan geloven, je hebt professionele foto’s nodig voor op je website of social media kanalen, en je boekt een zakelijke fotoshoot voor jouw bedrijf. Maar hoe kan jij als ondernemer er voor zorgen dat deze shoot een succes wordt?

Lees meer
Hoe kies je de juiste fotograaf?

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Ben je op zoek naar een fotograaf voor zakelijke foto’s, een beeldbank, social media fotografie of gewoon voor wat foto’s voor op je website? Dan kan het aanbod aan verschillende fotografen best overweldigend zijn. In deze blogpost vertel ik je hoe je de juiste fotograaf vindt voor jouw bedrijf!

Lees meer
De beste afbeeldingen voor Facebook advertenties Deel 2

De beste afbeeldingen voor Facebook advertenties Deel 2

Vorige keer dat ik schreef over de beste afbeeldingen voor Facebook advertenties deelde ik al vijf aandachtspunten bij het kiezen van de juiste afbeeldingen. In deze blogpost wil ik dieper ingaan op hoe die ideale foto’s of afbeeldingen er dan uit zien. Wat staat er op een foto die goed gaat scoren in een Facebook advertentie?

Lees meer

Over mij

Eline SchuurmansMijn naam is Eline Schuurmans ik ben 28 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.


Op mijn website deel ik graag mijn kennis over online marketing en fotografie, inspirerende tips, en sneak previews van fotoshoots.


Wil je ook een keer voor mijn camera staan, neem dan contact met mij op.

Wat ik nu lees

Eline op je bruiloft?

Boek Eline Schuurmans als fotograaf voor jullie bruiloft op bruidsfotografiegouda.nl


Bruidsfotografie Gouda

  INSTAGRAM

Pin It on Pinterest