BLOG

5 Tips om van je eerste fotoshoot een succes te maken

5 Tips om van je eerste fotoshoot een succes te maken

Als ondernemer moet je er vroeg of laat een keer aan geloven, je hebt professionele foto’s nodig voor op je website of social media kanalen, en je boekt een zakelijke fotoshoot voor jouw bedrijf. Maar hoe kan jij als ondernemer er voor zorgen dat deze shoot een succes wordt?

Lees meer
Hoe kies je de juiste fotograaf?

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Ben je op zoek naar een fotograaf voor zakelijke foto’s, een beeldbank, social media fotografie of gewoon voor wat foto’s voor op je website? Dan kan het aanbod aan verschillende fotografen best overweldigend zijn. In deze blogpost vertel ik je hoe je de juiste fotograaf vindt voor jouw bedrijf!

Lees meer
De beste afbeeldingen voor Facebook advertenties Deel 2

De beste afbeeldingen voor Facebook advertenties Deel 2

Vorige keer dat ik schreef over de beste afbeeldingen voor Facebook advertenties deelde ik al vijf aandachtspunten bij het kiezen van de juiste afbeeldingen. In deze blogpost wil ik dieper ingaan op hoe die ideale foto’s of afbeeldingen er dan uit zien. Wat staat er op een foto die goed gaat scoren in een Facebook advertentie?

Lees meer
Waarom ik 300+ volgers verwijderde op Instagram

Waarom ik 300+ volgers verwijderde op Instagram

Als je veel bezig bent met social media is het verleidelijk te focussen op de getal. Op het aantal likes of reacties wat je op een post ontvangt, of bijvoorbeeld op het aantal volgers dat je hebt op je account. We staren ons blind op hoge cijfers, terwijl deze lang niet altijd iets zeggen over de werkelijke waarde van deze likes, reacties en volgers. Maar wat bepaalt nu de echte waarde van je volgers, likes en reacties?

Lees meer

Over mij

Eline SchuurmansMijn naam is Eline Schuurmans ik ben 24 jaar oud en woon in Gouda, Zuid-Holland.


Op mijn website deel ik graag mijn kennis over online marketing en fotografie, inspirerende tips, en sneak previews van fotoshoots.


Wil je ook een keer voor mijn camera staan, neem dan contact met mij op.

Wat ik nu lees

Eline op je bruiloft?

Boek Eline Schuurmans als fotograaf voor jullie bruiloft op bruidsfotografiegouda.nl


Bruidsfotografie Gouda

Pin It on Pinterest