Margriet is creatief ondernemer via Instagram. Onder de naam Shining Art Shop op Instagram maakt Margriet custom dierenportretten voor klanten van over de hele wereld. Ik bracht haar werkproces in beeld en leerde een hoop bij over de uitdagingen die zij in haar werk tegenkomt. Omdat Margriet vooral klanten werft via social media kanalen zoals Instagram is het voor haar erg belangrijk om haar creatieve proces ook met haar volgers te delen. Zo deelt ze vaak behind the scenes foto’s, en beelden van haar work in progress.


Ik denk dat de bovenstaande foto één van mijn favoriete foto’s uit de hele serie is. Waar sommige ondernemers er voor kiezen om alleen de perfecte kanten van zichzelf en hun bedrijf te laten zien, laat Margriet juist haar gebarsten telefoonscherm zien. Heel kwetsbaar en persoonlijk, en daarmee ook heel krachtig.

      

Pin It on Pinterest