Evelien volgt de opleiding tot GGZ-Agoog aan de Hogeschool van Amsterdam, en blogt daarnaast over beauty, fashion en lifestyle op haar blog byEvelien. We spraken af in Rotterdam, om outfit foto’s te maken voor op haar blog.

blogger Evelien in Rotterdam

Tijdens het fotograferen met Evelien was het eigenlijk direct al gezellig. Zij vertelde honderduit over haar opleiding, haar relatie en haar favoriete kledingwinkels. Stiekem vind ik dat het allerleukste van fotograferen, je kunt tijdens een shoot iemand echt leren kennen!

blogger Evelien in Rotterdam

Even leek het er op dat het weer roet in het eten zou gooien. Terwijl wij al druk op zoek waren naar een overdekt plekje om te kunnen schuilen voor de regen, brak ineens de zon door. Yes! We kozen ervoor om foto’s te maken met de zon in de rug, zodat Evelien niet zo tegen de zon in hoefde te kijken, en zodat we Rotterdam lekker herkenbaar in beeld konden brengen.

blogger Evelien in Rotterdam

Het was echt een feestje om met Evelien te shooten. Ze is zelfverzekerd, heeft een prachtige lach, en had bijna geen aansturing nodig. Na het fotograferen zijn we samen nog een kop thee gaan drinken, en kon ik haar wat tips en tricks meegeven voor de fotografie op haar blog.

blogger Evelien in Rotterdam

Wil jij ook foto’s laten maken voor op jouw blog? Of wil je wat advies over de fotografie voor op jouw site, en het gebruik van je camera? Neem dan gerust contact met me op!

Pin It on Pinterest