Workshop Lightroom

Fotograferen in RAW? Nabewerken in Adobe Lightroom? De digitale fotografie biedt enorm veel mogelijkheden wat betreft het nabewerken van beeldmateriaal. Wil je graag meer uit je digitale foto’s halen, maar weet je nog niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Ik help je graag op weg!

Adobe Lightroom is als het ware een digitale “donkere kamer” waarin je jouw foto’s kunt optimaliseren. Is je foto wat blauw uitgevallen, of is je foto flink onderbelicht? In Lightroom is dat vaak binnen een paar seconden te corrigeren. In deze privé workshop laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is met dit programma en ga je ook direct praktisch aan de slag.

Hierboven zie je een foto die ik in juni 2017 maakte van Danielle. Rechts de onbewerkte foto, rechtstreeks uit de camera, links de foto na bewerking in Lightroom. In deze workshop wil ik jou leren hoe jij ook je foto’s tot leven kunt brengen met een aantal simpele bewerkingen.

Hoe ziet de workshop er uit?
Onder het genot van een kop thee of koffie bespreken we wat jouw doelen zijn, wat voor fotografie je graag doet en wat je graag zou willen leren in de workshop. Afhankelijk van jouw niveau en ervaring gaan we direct aan de slag met de dingen die voor jou relevant zijn, of beginnen we juist helemaal bij de basics. Omdat de workshop één op één gegeven wordt is er alle ruimte voor jouw vragen, waardoor je in relatief korte tijd veel kunt bijleren over het gebruik van Adobe Lightroom.

De workshop duurt ongeveer 1,5uur en wordt gegeven in Gouda. Datum in overleg. Kosten voor de workshop zijn €40,- incl. BTW.

Klik hier om je direct aan te melden voor de workshop.

Wil je de workshop liever thuis, of op een andere locatie volgen? Heb je interesse in een groepsworkshop? Of heb je andere vragen? Neem dan even contact op info@elineschuurmans.nl