Ondernemersfotografie en content strategie


Als ondernemer heb jij een duidelijke visie. Jij weet waar je voor staat en hoe je je ideale klant kunt bereiken. Het enige wat nog ontbreekt zijn beelden die jouw boodschap versterken. 

Zakelijke fotografie

€250,-
prijs exclusief BTW

1 dagdeel fotografie op locatie

Samen gaan we aan de slag om die beelden te schieten voor jouw website, flyers en/ of social media kanalen. Portretten, product-, interieur- en sfeerfoto’s met een vleugje lifestyle. Een mooie mix die bewijst dat zakelijke fotografie helemaal niet stijf hoeft te zijn!

Inclusief zorgvuldige selectie en nabewerking van de beelden, levering in hoge kwaliteit, en in de juiste resolutie voor gebruik op social media (Facebook, Instagram).

Je ontvangt minimaal 25 unieke foto’s.
Levertijd in overleg.Als ondernemer wil je graag meer doen met je online marketing. Het gebruik van de juiste beelden op je website en social media kanalen zorgen voor een betere connectie met je doelgroep, maar dan moet je doelgroep jou wel eerst kunnen vinden… 

Zakelijke fotografie en content strategie

€500,-
prijs exclusief BTW

1 dagdeel fotografie op locatie +
1 dagdeel content marketing masterclass

Samen gaan we aan de slag met jouw online marketing strategie. Wie is jouw doelgroep? En hoe kan je jouw ideale klanten het beste bereiken? Op basis van deze informatie gaan we een marketingplan maken. Is online marketing nog nieuw voor jou? Geen probleem! Ik leg je alles uit over volgers, likes, Insta-stories en Facebook-pagina’s.

Je ontvangt minimaal 25 unieke foto’s, die je weer kunt gebruiken voor jouw online marketing. Na de masterclass content marketing weet je hoe je content marketing het beste kunt inzetten voor jouw business.Wil je social media actiever gaan inzetten voor jouw bedrijf, maar komt het er simpelweg niet van? 

Zakelijke fotografie en content management

€1250,-
prijs exclusief BTW

maandtraject, inclusief:
kennismaking, fotografie op locatie
en
 content marketing masterclass

Na een uitgebreide kennismaking met jouw en jouw bedrijf, ga ik vol aan de slag om van jouw zakelijke social media accounts echt waardevolle marketing kanalen te maken. Met de juiste content (foto’s, teksten en hashtags) en een duidelijke strategie is social media namelijk een enorm krachtig middel voor het bereiken van jouw doelgroep! Een maand lang neem ik je zoveel mogelijk werk uit handen, en train ik jou om na deze maand zelf, met de juiste kennis van zaken, de social media accounts in te blijven zetten voor jouw bedrijf.


Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten.

Heb je vragen, of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan gerust contact met me op!