Personal Branding fotografie

Ben jij ondernemer, en wil je investeren in je persoonlijke merk?

In authentieke personal branding, die jou helpt je te onderscheiden van andere ondernemers in jouw branche? Die klanten aantrekt waar je blij van wordt, en ervoor zorgt dat je gezien én herkend worden als expert binnen jouw vakgebied?

Let’s get started!

“Courage starts with showing up and letting ourselves be seen”


BRENÉ BROWN

De eerste stappen richting een personal brand kunnen best spannend zijn. Misschien sta je wel helemaal niet graag voor de camera, weet je niet hoe je jezelf als persoonlijk merk kan positioneren, of zet je veel liever je dienst of product in de schijnwerper dan jezelf. Dat snap ik helemaal! Daarom begeleid ik je in dit proces van begin tot eind.

Durf jij jezelf toch zichtbaar te maken, om zo een connectie te krijgen met je potentiële klanten en volgers, om de juiste klanten aan te spreken, en om jouw uniek waarde als ondernemer te benadrukken?

Samen gaan we aan de slag met jouw fotografie en content strategie.

We brengen samen in kaart wat jij doet, wie jij bent, wie jouw ideale klant is, en welke uitstraling bij jouw persoonlijke merk past.

Vanuit daar kunnen we aan de slag, met mooie fotografie, of een ijzersterke content strategie rondom jouw personal brand.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

Portfolio

Pin It on Pinterest