Ondernemersfotografie

Als ondernemer heb jij een duidelijke visie. Jij weet waar je voor staat en hoe je je ideale klant kunt bereiken. Het enige wat nog ontbreekt zijn beelden die jouw boodschap versterken.

Personal Branding Shoot

€295,-

prijs exclusief BTW

1,5 – 2 uur fotografie / maximaal 2 locaties

Samen gaan we aan de slag om die beelden te schieten voor jouw website, flyers en/ of social media kanalen. Portretten, product-, interieur- en sfeerfoto’s met een vleugje lifestyle. 

Tijdens het intakegesprek via Skype duiken we samen in jouw branding. Op basis daarvan kiezen we passende locaties voor de fotoshoot, en kan ik je adviseren over de juiste kleding die jouw uitstraling versterkt.

Je ontvangt 30 foto’s.

“Courage starts with showing up and letting ourselves be seen”


BRENÉ BROWN

Online Presence Shoot

€450,-

prijs exclusief BTW

2 – 3,5 uur fotografie / meerdere locaties

Tijdens het intakegesprek (persoonlijk of via Skype) bepreken we niet alleen jouw branding, maar kijken we ook kritisch naar jouw website en social media kanalen.

Wat wil je uitstralen, en welke beelden heb je daar voor nodig?

In overleg kiezen we geschikte locaties voor de shoot, regelen we figuranten (indien nodig) en maken we een uitgebreid plan van aanpak voor de shoot.

Je ontvangt 50 foto’s.

Heb je regelmatig nieuwe beelden nodig voor je bedrijf? Dan zijn de personal branding sessions de juiste keuze voor jouw bedrijf. 

Voor een vaste prijs heb je recht op vier fotosessies, zodat je het hele jaar lang een constante kwaliteit foto’s kunt delen op je social media kanalen en op je website. Heb je vaker foto’s nodig, dan kunnen we in overleg deze sessies natuurlijk ook in kortere tijd plannen.

Personal Branding Sessions

€1125,-

prijs exclusief BTW

4x 1,5 uur fotografie / meerdere locaties

Tijdens het intakegesprek via Skype brengen we jouw branding in kaart, en voor elke shoot doen we een korte check om te kijken of deze uitstraling nog steeds bij jou en jouw bedrijf past. Je ontvangt 30 foto’s per sessie (120 foto’s in totaal).

Portfolio

Pin It on Pinterest