Ondernemersfotografie


Als ondernemer heb jij een duidelijke visie. Jij weet waar je voor staat en hoe je je ideale klant kunt bereiken. Het enige wat nog ontbreekt zijn beelden die jouw boodschap versterken. 

Personal branding shoot

€295,-
prijs exclusief BTW

1,5 – 2 uur fotografie / maximaal 2 locaties

Samen gaan we aan de slag om die beelden te schieten voor jouw website, flyers en/ of social media kanalen. Portretten, product-, interieur- en sfeerfoto’s met een vleugje lifestyle. 

Tijdens het intakegesprek via Skype duiken we samen in jouw branding. Op basis daarvan kiezen we passende locaties voor de fotoshoot, en kan ik je adviseren over de juiste kleding die jouw uitstraling versterkt.

Je ontvangt 30 foto’s.

Boek nu een Personal Branding Shoot


Online presence shoot

€450,-
prijs exclusief BTW

2 – 3,5 uur fotografie / meerdere locaties

Tijdens het intakegesprek (persoonlijk of via Skype) bepreken we niet alleen jouw branding, maar kijken we ook kritisch naar jouw website en social media kanalen.

Wat wil je uitstralen, en welke beelden heb je daar voor nodig?

In overleg kiezen we geschikte locaties voor de shoot, regelen we figuranten (indien nodig) en maken we een uitgebreid plan van aanpak voor de shoot.

Je ontvangt 50 foto’s.

Boek nu een Online Presence ShootHeb je regelmatig nieuwe beelden nodig voor je bedrijf? Dan zijn de personal branding sessions de juiste keuze voor jouw bedrijf. 

Voor een vaste prijs heb je recht op vier fotosessies, zodat je het hele jaar lang een constante kwaliteit foto’s kunt delen op je social media kanalen en op je website. Heb je vaker foto’s nodig, dan kunnen we in overleg deze sessies natuurlijk ook in kortere tijd plannen.

Personal branding sessions

€1125,-
prijs exclusief BTW

4x 1,5uur fotografie / meerdere locaties

Tijdens het intakegesprek via Skype brengen we jouw branding in kaart, en voor elke shoot doen we een korte check om te kijken of deze uitstraling nog steeds bij jou en jouw bedrijf past. Je ontvangt 30 foto’s per sessie (120 foto’s in totaal).

Boek nu Personal Branding Sessions


Wil je dit jaar echt aan de slag met je online zichtbaarheid? Dan help ik je (tegen meerprijs) ook graag met je marketing strategie. Op die manier worden de foto’s nog waardevoller voor jouw bedrijf.


Prijzen zijn exclusief BTW en eventuele reiskosten. Heb je vragen, of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op!